BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaraylılar akın ediyor----

Galatasaraylılar akın ediyor

Galatasaraylılar akın ediyor
28 Şubat 2014 - 07:15 www.finansgundem.com

Chelsea karşısınds Galatasaray’ı 18 Mart’ta Londra’da yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar turlara akın etti

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur karşılaşmasında önceki gece Chelsea ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’ı 18 Mart’ta Londra’da yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar turlara akın etti. Ancak 42 bin kişilik Stamford Bridge Stadı’nda Galatasaray taraftarına ayrılan yüzde 5’lik yani 2 bin 100 kişilik taraftar kapasitesi az gelince sarı kırmızılılar farklı yollara başvurdular.

Habertürk'te yer alan habere göre, Galatasaray’ın tur operatörü ETS ile birlikte hayata geçirdiği ve sarı kırmızılıların tribününde biletli yurtdışı tur satışları yapan GS Travel’da 1 ve 2 gecelik turların tamamı satıldı. Özellikle Avrupa’daki Türkler ve Galatasaray tribününden bilet bulamayanlar internet sitelerinden ‘uslu durmak şartıyla’ Chelsea tribününden bilet almaya başladılar.

No Turkish Fans (Türk taraftarlar giremez) uyarısıyla internette satılan biletlerin fiyatları 765 ile 1.455 lira arasında değişiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)