BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın 65 milyon euroluk sorumluluğu var----

Galatasaray'ın 65 milyon euroluk sorumluluğu var

Galatasaray'ın 65 milyon euroluk sorumluluğu var
02 Şubat 2017 - 08:07 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın 65 milyon euro civarında ödeme yapması bekleniyor

Kiralık gönderdiği ve mukavelesini feshettiği 9 isme 4.6 milyon Euro ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, Chedjou ve Podolski’yi elden çıkaramayınca, son hamleyi yapamadı.
Transferde Rodrigues ve Ahmet'i kadrosuna katan G.Saray, UEFA'nın sezon başı koyduğu 65 milyon Euro bütçe sınırını kılpayı aşmadı. 25 kişilik mevcut oyuncu grubu ve Riekerink için kasasından 40 milyon Euro garanti para çıkacak olan sarı-kırmızılılar ayrıca kiralık gönderdiği ve sözleşmelerini feshettiği 9 isme de 4.6 milyon euro ödeyecek. Maç başılar ve vergiler de dikkate alındığında Galatasaray'ı 65 milyon euroya yakın bir maddi sorumluluk bekliyor.

EVDEKİ HESAP, UEFA'YA UYMADI

Yönetim ara transfer döneminde Podolski'yi satmak ve Chedjou'nun sözleşmesini feshetme niyetindeydi. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Chedjou ayrılmak istemedi, Podolski için Japonya'dan gelen teklif tatmin etmedi. Bu isimler kalınca ara transferdeki 3. takviye UEFA'nın sopasına takıldı! UEFA'dan 1 yıl daha men cezası almak istemeyen G.Saray cephesi uzun boylu stoper ve Selçuk'a alternatif olacak yabancı ön libero transferinden vazgeçti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)