BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da yeni dönem!----

Galatasaray'da yeni dönem!

Galatasaray'da yeni dönem!
30 Eylül 2013 - 17:32 www.finansgundem.com

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturması beklenen Roberto Mancini'nin Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gittiği öğrenildi

Galatasaray, İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. Mancini'nin yardımcılığını ise Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu olduğu öğrenildi.
Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra Galatasaray, dünyaca ünlü İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile her konuda anlaştı... 3 yıllık sözleşme imzalanan Mancini'nin bu akşam Galatasaray'daki ilk antrenmanına çıkması bekleniyor.
YARDIMCISI TUGAY KERİMOĞLU
Her konuda anlaşılan Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takımdaki ilk kararını verdi...
İtalyan teknik adam, yarımdı antrenör olarak İngiltere'den de tanıdığı, Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu'nu istedi... Kerimoğlu'na resmi teklif bugün yapılacak. Milli takımda görev yapan Tugay Kerimoğlu teklifi kabul etmesi halinde Mancini'nin yardımcılığını üstlenecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)