BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da büyük transfer israfı----

Galatasaray'da büyük transfer israfı

Galatasaray'da büyük transfer israfı
14 Kasım 2014 - 10:11 www.finansgundem.com

Malaga, 8 milyon euro'ya alınan Amrabat için 3 milyon, Balıkesir 3 milyon euro'luk maliyeti bulunan Sercan için 600 bin euro önerdi

Kadro dışı kalan futbolcuların gitmeye yanaşmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı yönetim, kiralık verdiği oyunculardan da beklediği katkıyı alamadı.

Galatasaray yönetimi elindeki şişik kadroyu eritmeye çalışıyor ama Abdurrahim Albayrak şimdiye kadar Engin ve Eboue başta olmak üzere görüştüğü pek çok oyuncudan olumsuz cevap aldı. Bununla birlikte kiralık oyuncuların kulüpleriyle yapılan görüşmelerden de iyi bir sonuç çıkmadı. Amrabat'ın formasını giydiği Malaga, Faslı oyuncu için ancak 3 milyon euro ödeyebileceğini bildirdi.

ONTİVERO KADROYA GİREMEDİ

Danny'nin kiralık gittiği ve fakat oynayamadığı Granada ise Kamerunlu oyuncu ile ilgilenmediğini iletti. Asıl hayal kırıklığı ise Ontivero oldu. Arjantinli oyuncuyu 44 dakika oynatan ve diğer maçlarda kadroya bile almayan Gaziantepspor, Lucas'ı devre arasında İstanbul'a yollamayı düşünüyor.

MANİSA'DAN OLUMSUZ YANIT

Antalyaspor Berk İsmail'in, Manisaspor Oğuzhan'ın bonservisini almak istemediğini iletti. Türk pasaportu olmayan Endoğan ile Salih Dursun'un durumları ise muamma. Galatasaray'ın yerli kiralık oyuncuları arasında sadece Sercan Yıldırım için Balıkesirspor, Galatasaray'a 600 bin euro bonservis bedeli teklif etti. Ama bu da Sercan için ödenen 3 milyon euro'nun yanından bile geçmiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)