BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a piyango vurdu----

Galatasaray'a piyango vurdu

Galatasaray'a piyango vurdu
18 Ocak 2013 - 14:10 www.finansgundem.com

Umman'ın önde gelen futbol kulüplerinden Fanja, Galatasaray ile ortaklık anlaşması yapmak üzere harekete geçti

Türkiye'nin Fenerbahçe'den sonra en çok taraftarı olan takımı Galatasaray'a Umman'dan işbirliği çağrısı geldi. Milliyet'in haberine göre, Arap Yarımadası’nın en güneyinde yer alan Umman’dan bir takım Galatasaray’ı gözüne kestirdi. Son yıllarda futbol başta olmak üzere spora yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Umman’ın en önemli futbol kulüplerinden olan ve ülkede birinci ligde son şampiyon unvanına sahip olan Fanja takımının sarı kırmızılı kulüple bir ortaklık anlaşması yapmak istediği ortaya çıktı.
Observer gazetesine konuşan kulüp başkanı Hamyar Al-Ismaili kulüp olarak atılım içinde olduklarını ve artık ülke sınırlarını aşarak uluslararası arenada tanınırlık kazanmak istediklerini söyledi. Al-Ismaili şöyle konuştu: “Son 6 yıl içinde hedeflediğimiz birçok başarıyı yakalamamızın ardından şimdi hedefimiz ekibimizi her geçen yıl daha da ileriye taşımak. Bu Bu çerçevede kulüp olarak önümüzdeki 4 yıl için yeni bir gelişim stratejisi geliştirdik. Hedefimiz Fanja’yı tüm dünya üzerinde tanınır bir kulüp haline getirmek. Son olarak Kuveyt’tin Al Zahra ekibi ile bir ortaklık anlaşması yapmıştık. Şimdi ise Türkiye’den dev bir kulüple iş anlaşması yapmak istiyoruz. Bu kulübün ismi Galatasaray. Türk takımı bizi uluslararası arenada tanınır hale getirecek önemli bir marka.”
Fanja kulübünün Galatasaray ile yapmayı planladığı anlaşma çerçevesinde ocak ayında sarı kırmızılıları Umman’da kampa davet edebileceği, işbirliğinin oyuncu değiş tokuşundan, çeşitli finansal konulara kadar geniş bir yelpazeye yayılabileceği ifade edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMRE18 Ocak 2013 21:00

    35 MİLYON GALATASARAY TARAFTARI VAR SAYIN KARDEŞİM

  • ASLAN3718 Ocak 2013 16:13

    NEDİR BU HAZIMSIZLIK ANLAMADIM GİTTİ ARKADAŞ TAMAM SİZ FENERLİLERDEN SEVGİ BEKLEMİYORUZ AMA BİRAZCIK SAYGI DA MI GÖSTEREMESSİNİZ

  • YAĞIZ KARA18 Ocak 2013 14:29

    Başka bir ülkenin takımı bir futbol takımımızla sportif bir antlaşma yapacağını belirtmiş doğru ise; doğru ise iyi haber denilebilir. Ancak böyle bir haberin başlığında bir başka kulüp'ün adını kullanmak ve ondan sonra taraftarı olan demek nasıl bir mantelite anlamak mümkün değil. Bazen çok komik haber yazıyorsunuz... :))))))))))))

  • UA4618 Ocak 2013 14:19

    Benim anlamadığım olay şu madem Türkiye nin en çok taraftarına sahip olan takım Galatasaray değil neden Galatasaray la işbirliği yapmak istiyor? Önce Türkiyenin en fazla tarftarı olan kulubün kim olduğunu öğren sonra haber yaz.

  • YAZARA TEPKİ18 Ocak 2013 14:16

    Türkiye'nin Fenerbahçe'den sonra en çok taraftarı olan takımı Galatasaray'a Umman'dan işbirliği çağrısı geldi. BU YAZIYI KALEME ALAN KESIN FENERBAHCELI YA DA KOR CAHIL. EN COK TARAFTARI OLAN KULUP GALATASARAYDIR......