BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray, Konyaspor ile berabere kaldı----

Galatasaray, Konyaspor ile berabere kaldı

Galatasaray, Konyaspor ile berabere kaldı
01 Şubat 2018 - 22:32 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final ilk maçında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Tamamen dolu tribünler önünde oynanan maça Konyaspor hızlı başladı ve maçın 40. dakikasında Galatasaraylı Linnes'in kendi kalesine attığı gol sonrasında durumu 1-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirleyen gol oldu.

KUPA GOLCÜSÜ SİNAN YİNE SAHNEYE ÇIKTI!
İkinci yarıya başlarken skora rağmen değişiklik yapmayan Fatih Terim'in bu kararı, Galatasaray'ın lehine döndü ve dakikalar 50'yi gösterdiğinde Sinan Gümüş, Belhanda'nın asistinde topu ağlara gönderdi ve maçta durum 1-1 oldu. Bu golün 5 dakika sonrasında Selçuk İnan'ın pasında topu ağlara gönderen Serdar Aziz, takımını 2-1 öne geçirdi. Bu gol Serdar Aziz'in Galatasaray formasıyla attığı ilk gol oldu.

JAHOVIC İLK MAÇINDA ATTI!
Bu golün ardından ataklarına devam eden Konyaspor beraberlik golü için 90+1. dakikayı bekledi ve bu dakikanın içinde Konyaspor'un yeni transferi Adis Jahovic sahneye çıktı ve mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

FATİH TERİM ROTASYON YAPTI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor maçının kadrosuna göre Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Atiker Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de 8 değişikliğe gitti. 

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmada Terim, kalede Muslera'nın yerine Eray İşcan'a görev verdi. Fatih Terim, Osmanlıspor maçının ilk 11'inde oynattığı Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Tolga Ciğerci, Feghouli ve Rodrigues'in yerine Linnes, Koray Günter, Serdar Aziz, Hakan Balta, Belhanda, Donk ve Sinan Gümüş'ü sahaya sürdü.

Galatasaray takımında sakatlığı bulunan Fernando Reges ise kadroda yer almadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)