BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransız istihbaratının DEAŞ'la derin ilişkisi ortaya çıktı----

Fransız istihbaratının DEAŞ'la derin ilişkisi ortaya çıktı

Fransız istihbaratının DEAŞ'la derin ilişkisi ortaya çıktı
06 Kasım 2021 - 20:41 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge'ın, terör örgütü DEAŞ ile ilişkisi belgeleriyle gözler önüne seriliyor.

Lafarge'ın, terör örgütü DEAŞ ile ilişkisi belgeleriyle ekrana geliyor.  ‘Derin’ ilişki, 12 Kasım Cuma 21.00'de, ikinci bölümü 13 Kasım Cumartesi 21.00'de TRT Haber'de Türkçe ve TRT World'de İngilizce olarak yayınlanacak olan Fabrika’da yer alacak..

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, çalışmayla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fabrika"nın 2 yıllık bir çalışmanın sonucu ve yarım milyon belgenin büyük bir titizlikle incelenmesiyle hazırlandığını bildirdi. Sobacı, "Fabrika"nın uluslararası terörün finanse edilmesinin arkasındaki kirli ilişki ağını ortaya çıkardığını kaydetti.

TRT World’ün Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise, "Suriye'deki Lafarge çimento fabrikası, Fransız istihbarat servisleri tarafından kılıf olarak kullanılırken DEAŞ'ı nasıl finanse etti?" sorusuna yer verildi.

DEAŞ'a rüşvet veren Lafarge için nihai suçlama eylülde

 

Lafarge'ın eski genel müdürüne haraç skandalı

 

Lafarge’dan IŞİD’e haraç!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)