BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'dan dikkat çeken iPhone 12 yasağı----

Fransa'dan dikkat çeken iPhone 12 yasağı

Fransa'dan dikkat çeken iPhone 12 yasağı
13 Eylül 2023 - 00:42 www.finansgundem.com

Fransa’da iPhone 12 ile ilgili dikkat çeken bir karar alındı. Alınan karara göre ikinci bir emre kadar ülkede iPhone 12 model telefonların satışı yapılamayacak

Fransa Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakanı Jean-Noel Barrot, yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığını duyurdu.

Fransa’da iPhone 12 ile ilgili dikkat çeken bir karar alındı. Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakanı Barrot, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, ABD’li teknoloji devi Apple güncelleme getirene kadar iPhone 12 model telefonun satışının Fransa’da durdurulduğunu belirtti.

"TÜM GÖREVLİLERİ SEFERBER EDİN"

Bakan Barrot, söz konusu yasağa uyulması için Ulusal Frekans Ajansından (ANFR) tüm görevlilerini seferber etmesini istediğini aktardı.

Elektronik cihazların insanların üzerine yaydığı elektromanyetik dalga miktarını kontrol eden ANFR’den yapılan açıklamaya göre, 141 telefon modeli üzerinde yapılan kontrollerde iPhone 12’lerin Avrupa’da izin verilen radyasyon miktarını geçtiği tespit edildi.

RADYASYON MİKTARI SORUNLU

Avrupa’da bir telefon cepte veya elde tutulduğunda, 4W/kg radyasyon miktarına sahip olması zorunluluğu bulunurken, ANFR, bu miktarın iPhone 12 model telefonda 5,74 W/kg olduğunu ortaya koydu. 

Apple, Watch 9'u tanıttı

 

Apple evrensel şarjı sadece Avrupa'ya mı sunacak?

 

iPhone 15, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in satış fiyatları belli oldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)