BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da sağlık sistemi çökmek üzere----

Fransa'da sağlık sistemi çökmek üzere

Fransa'da sağlık sistemi çökmek üzere
27 Eylül 2020 - 14:00 www.finansgundem.com

Fransa Tabipler Birliği Ulusal Birlik Konseyi Başkanı Dr. Patrick Bouet, ülkenin hiçbir şey değişmediği takdirde sağlık sistemini tüketecek ve aylarca sürecek yeni tip koronavirüs ikinci dalga salgınıyla karşı karşıya kalacağı konusunda uyardı.

Dr. Bouet, Le Journal du Dimanche gazetesine verdiği demeçte, “İkinci dalga düşündüğümüzden daha hızlı geliyor” diyerek, takviye sağlayacak hiçbir sağlık personelinin bulunmayacağı ve Fransa’daki sağlık sisteminin tüm talepleri karşılayamayacağına vurgu yaptı.

Sağlık Bakanı Olivier Veran’ın bu hafta yaptığı uyarıların yeterli olmadığını söyleyen Dr. Bouet, “Hiç bir şey değişmezse, Fransa’nın tüm bölgelerinin üç ila dört hafta içinde büyük bir salgınla karşılaşacağını söylemedi” diye konuştu.

Marsilya ve Paris de dahil olmak üzere ülkede salgından en çok etkilenen bölgelerde uygulanan yeni kısıtlamalar halkın tepkisiyle karşılaştı.

Ülkede son 24 saat içerisinde 14 bin yeni vaka tespit edilirken, geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günlerinde kaydedilen yaklaşık 16 bin vaka ile karşılaştırıldığında hafif bir gerileme gözlendi.

Fransa’da virüsün ortaya çıkmasından bu yana en az 31 bin 700 kişi hayatını kaybetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)