BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da muhalif vekillerden İsrail'e tedbir kararlarına destek----

Fransa'da muhalif vekillerden İsrail'e tedbir kararlarına destek

Fransa'da muhalif vekillerden İsrail'e tedbir kararlarına destek
25 Mayıs 2024 - 12:23 www.finansgundem.com

Fransa'da muhalif vekiller, Uluslararası Adalet Divanının (UAD), İsrail'in Refah'taki askeri saldırılarını ve tüm eylemlerini derhal durdurmasına hükmettiği karara destek verdi ve savaş suçlularının cezalandırılmasını istedi.

Fransa'da Filistin'e verdiği destekle öne çıkan Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) Partisi milletvekili David Guiraud, X hesabından yaptığı paylaşımda, UAD'nin İsrail'in Refah'a saldırılarını derhal durdurmasına hükmettiğini aktararak, "Savaş suçluları cezasız kalmayacak." ifadesini kullandı.

Guiraud, UAD'nin İsrail'e karşı aldığı yeni tedbir kararının, "Fransa'da soykırım propagandacılarını, gerçeklerle ve uluslararası hukukla yüzleşmek zorunda bıraktığını" belirtti.

LFI milletvekili Thomas Portes ise X hesabından yaptığı paylaşımda, Birleşmiş Milletlerin (BM) 1,3 milyon sivili koruma altına almak ve UAD kararlarının uygulandığından emin olmak için Refah'a barış gücü göndermesi gerektiğini vurguladı.

Portes, paylaşımında "Soykırımı durdurun." ifadesine yer verdi.

Uluslararası Adalet Divanı, yeni tedbir kararlarında, İsrail'in Refah'a yönelik saldırılarını derhal durdurmasına, insani yardımları engellememesine ve suçlarını araştıracak BM görevlilerinin Gazze'ye girişine izin vermesine hükmetmişti.

Macron, Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da

 

Uluslararası Af Örgütü'nden Fransa'ya Yeni Kaledonya uyarısı

 

Arabalar yakıldı, AVM'ler yağmalandı.... Fransa protestosu!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)