BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da grev ulaşımı sekteye uğrattı----

Fransa'da grev ulaşımı sekteye uğrattı

Fransa'da grev ulaşımı sekteye uğrattı
02 Aralık 2022 - 17:47 www.finansgundem.com

Fransa'da tren denetmenlerinin greve gitmesiyle demir yolu ulaşımı sekteye uğradı.

Fransa'da tren denetmenlerinin greve gitmesiyle pazartesi gününe kadar hızlı tren ve şehirler arası her 10 tren seferinden 6'sı iptal edilirken demir yolu ulaşımı sekteye uğradı.

Tren kontrolörleri topluluğunun çağrısıyla pazartesi sabahına kadar grev kararı alan denetmenler, maaş artışı ile kendilerine makinistlerinkine eş değer bir statü verilmesini talep ediyor.

Ülkenin resmi demir yolu şirketi SNCF'in internet sitesinde yer alan bilgiye göre, grev nedeniyle 2-5 Aralık tarihlerinde hızlı tren ve şehirler arası her 10 tren seferinden sadece 4'ü gerçekleşecek.

Lille kentinde yaşayan Zineb isimli yolcu yaptığı açıklamada, bu sabah Lille-Paris tren seferlerinin birçoğunun iptal edilmesi ve aktif seferlerin çok pahalı olması nedeniyle 3 katı zaman alsa da ekonomik olmasından dolayı otobüsle Paris'e geldiğini belirtti.

Zineb, buna rağmen otobüslerde de diğer günlere göre fiyatlarının arttığını; normalde 10 avro olan otobüs biletinin 40 euroya çıktığını ifade etti.

Belçika'da demir yolu çalışanlarından 3 günlük grev

 

Avusturya’da demir yolu işçileri grevde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)