BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFox'tan dev transfer----

Fox'tan dev transfer

Fox'tan dev transfer
21 Kasım 2013 - 05:12 www.finansgundem.com

Dünyanın en çok izlenen finans kanalı CNBC'de çalışan ve yıllık maaşı 1 milyon dolar olan Maria Bartiromo, Murdoch'un sahibi olduğu Fox'a geçiyor


1993 yılından bu yana dünyanın en çok izlenen finans kanalı CNBC’de çalışan Maria Bartiromo, Rupert Murdoch’ın sahibi olduğu Fox Grubu’na geçiyor.

ABD kanallarını takip edenlerin yakından tanıdığı Bartiromo, 1995’te New York Borsası’nın koridorlarından günlük yayın yapan ilk muhabir olmuştu. Bartiromo daha sonra farklı programlara imza atmıştı. ‘Money Honey’ lakaplı sunucu son olarak haftada 2 saat yayımlanan ‘Closing Bell’ programının sunuculuğunu yapıyordu. 24 Kasım’da CNBC ile sözleşmesi bitecek Bartiromo, CNBC tarihine hisse alım satımını yasaklatan isim olarak geçmişti. Temmuz 2004’te, Citigroup Başkanı Sanford Weill’ı programına çıkaran Bartiromo, yayının başında elinde 1000 adet Citigroup hissesi olduğunu söylemiş ve büyük tepki çekmişti. Kanal yönetimi bunun ardından çalışanlarının hisse alım satımını yasaklamıştı. 1967 doğumlu gazetecinin yıllık maaşının 1 milyon dolar, servetinin 22 milyon dolara yaklaştığı konuşuluyor.
CNBC, Bartiromo’nun yerine kimin getireceğini ise şimdiden buldu. ABD basınına göre kanalın genç ve güzel yüzü Kelly Evans, Bartiromo’nun boşluğunu dolduracak. 2012’de Wall Street Journal’dan transfer edilen Evans’ın ‘Closing Bell’i sunması bekleniyor. (Hürriyet)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)