BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFotoğrafını çekmek isteyen balıkçıyı öldürdü----

Fotoğrafını çekmek isteyen balıkçıyı öldürdü

Fotoğrafını çekmek isteyen balıkçıyı öldürdü
01 Mayıs 2013 - 15:21 www.finansgundem.com

Belarus’ta akıllara durgunluk verecek bir ölüm olayı yaşandı.

Keskin dişleriyle ağaçları bile devirebilen kunduzlar, Belarus’ta bir balıkçının ölümüne neden oldu.
SkyNews’in hanerine göre, adı açıklanmayan balıkçı, iki arkadaşıyla gittiği Shestakov Gölü’nde bir kunduzun fotoğrafını çekmek istedi. O anda kunduz balıkçıya saldırdı ve bacağındaki atardamarı kopardı.
Kunduz balıkçıyı birçok yerinden ısırırken, arkadaşları kan kaybını önlemeye çalışsa da arkadaşlarının ölümünü engelleyemedi.
BİRÇOK SALDIRI YAŞANDI
Uzmanlar, Brest kentinde yaşayan adamın ölümünün çok nadir bir vaka olduğunu ancak kunduz saldırılarının geçmişte de yaşandığını belirtti.
YouTube’da kısa bir süre önce beliren videoda, Rusya’nın başkenti Moskova’nın yakınlarındaki Tver bölgesinde bir adam kunduz saldırısına uğrarken görülüyor.
ABD’de ise geçtiğimiz yıl Virginia eyaletindeki bir gölde yüzen iki kız yüzdükleri esnada kunduz saldırısına uğramış ve ağır yaralanmışlardı.
Belarus’ta 2003’te yaşanan bir diğer saldırıda ise çiftlik arazisinden kuduz bir kunduzu kovalamaya çalışan iki kişi yaralanmıştı. Kunduzlar, Kapibara’ların ardından dünyanın en büyük kemirgenleri olma özelliğini taşıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)