BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFitch'in operasyonuna yatırımcı aldırış etmedi!----

Fitch'in operasyonuna yatırımcı aldırış etmedi!

Fitch'in operasyonuna yatırımcı aldırış etmedi!
30 Ocak 2017 - 13:47 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Fitch ve S&P'nin yapmaya kalktığı operasyona ne piyasalar ne de yatırımcılar aldırış etmedi" dedi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli twitter hesabı üzerinden uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Fitch ve Standard&Poor's'un Türkiye kredi notu değerlendirmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gedikli şu açıklamalara yer verdi:

- Fitch ve S&P'nin yapmaya kalktığı operasyona ne piyasalar ne de yatırımcılar aldırış etmedi, kararın subjektif olduğu gün gibi ortaya çıktı.

-Geçen hafta " Türkiye'nin notunu indirirseniz kendi itibarınızı kaybedersiniz" demiştim. Uluslararası arenada bu skandal konuşuluyor.

- 7 Haziran sonrası Hendek siyaseti yapanlarla 15 Temmuz sonrası not indirenlerin Türkiye'ye karşı ortak hareket ettiği artık aşikar.

- Anayasa referandumu yaparsanız diye başlayan not kararı ekonomik değil siyasidir, iç işlerine müdahaledir! Bunu görmemezlikten gelmek imkansız"

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)