BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFisher yine korkulu konuştu----

Fisher yine korkulu konuştu

Fisher yine korkulu konuştu
31 Aralık 2013 - 08:00 www.finansgundem.com

Dallas Fed Başkanı Fisher, FOMC'de 2014'teki oylarının, Fed'in tahvil alımlarına ilişkin endişelerini yansıtacağını söyledi

Fed Açık Piyasa Komitesi'nde 2014'te oy hakkına sahip olacak olan Dallas Fed Başkanı Richard Fisher, oylarının, Fed'in tahvil alımlarının enflasyonu tetikleyeceği ve kurumu siyasi risklere açık bırakacağı yönündeki endişelerini yansıtacağını söyledi.

İnternette dün yayınlanmak üzere 2 Aralık'ta yapılan röportajda Fisher, ABD'nin bankacılık sisteminde biriken rezerv fazlarının, enflasyon bakımından "çabuk tutuşan bir madde" olduğunu ve merkez bankasının nihai surette, büyük oranda denenmemiş "teorik çıkış stratejisine" dayanan sıradışı politikalarını sonlandırmayı planladığını söyledi.

Kendi oylarının, bahsettiği endişeleri yansıtacağını dile getiren Fisher, "Kendimizi zaten köşeye sıkıştırmış olduğumuz ve oradan çıkışın zor olacağı gerçeğinden endişe ediyorum" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)