BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFinansinvest ilk 5'e girdi----

Finansinvest ilk 5'e girdi

Finansinvest ilk 5'e girdi
25 Nisan 2014 - 17:01 www.finansgundem.com

Finansinvest, “Best Employers 2013” araştırmasında ilk 5’e giren ilk ve tek finans şirketi oldu

Türk finans sektörünün önemli yatırım kuruluşu Finansinvest, AON Hewitt’ in gerçekleştirdiği ''Best Employers 2013'' araştırmasında dereceye girerek dördüncü oldu.
Finansinvest aynı zamanda, 2006’dan bu yana yapılan Best Employers Araştırması’nda Türkiye’de dereceye giren ilk ve tek finans şirketi olma özelliğini de kazandı.
“Best Employers 2013” ödül töreninde, Türkiye’nin en iyi dördüncü işyeri ödülünü, Aon Hewitt Avrupa Pazarı Yetenek Yönetimi Başkanı Edward Stanoch’un elinden alan Finansinvest Genel Müdürü Özgür Güneri, bu ödülü almaktan büyük gurur duyduklarını söyleyerek, “Yatırım hizmetleri sektöründeki başarılarımızın yanı sıra çalışanlarımızın motivasyon, performans yönetimi gibi "insan odağını ön plana çıkaran" yönetim anlayışımızla da güçlü olduğumuzu bu ödülle ortaya koymaktan çok mutluyuz. Geleceğe yönelik olarak çalışanlarımızın kariyer planlaması, farklı kuşakların yönetimi, yetenek havuzunun oluşturulması gibi "insan kaynakları yönetimi" alanında planlı ve sistematik bir yönetim anlayışına sahibiz. Çalışanlarımız ve üst yönetim çok yakın seviyede bir bağlılık ve dayanışma anlayışıyla çalışıyor; bu kurum kültürü ve çalışma anlayışı, yatırım hizmetleri alanındaki başarılarımız kadar insan kaynağı gücümüzü de ortaya koyuyor” dedi.
Dünyada 90 ülkede faaliyet gösteren Aon Hewitt'in 51 ülkede 38 farklı dilde uygulanan ''Best Employers 2013'' araştırması, Merkez ve Doğu Avrupa Bölgesi’ndeki 11 ülkede, 436 şirket ve 360 binden fazla çalışanla gerçekleştirildi. Türkiye’den 48 şirket ve 50 bine yakın çalışanın katıldığı bu araştırma, çalışanların motivasyonunu ve buna bağlı olarak sağladıkları katma değeri arttıran etkenleri belirlemeyi amaçlıyor. “Best Employers 2013” araştırmasında ödül alan firmalar, çalışanlarının şirkete bağlılığı kriterine göre belirleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)