BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFinansçılar arasında intiharlar çoğaldı----

Finansçılar arasında intiharlar çoğaldı

Finansçılar arasında intiharlar çoğaldı
04 Şubat 2014 - 07:38 www.finansgundem.com

ABD ve İngiliz basını finans sektöründen ünlü isimlerin intiharlarıyla çalkalanıyor. Londra ve Washington'da 6 günde 3 kişi intihar etti

ABD ve İngiltere gibi ekonomi merkezlerinde finans sektörünün ünlü yöneticileri birer birer intihar ediyor. Krizin en derinleştiği 2008-2009 yıllarında bile yaşanmayan bu girişimler, son günlerde ardarda görülmeye başlandı.

Sabah'da yer alan habere göre, Londra ve Washington'da altı günde üç kişi intihar etti. Russell Investments'ın 50 yaşındaki başekonomisti Mike Dueker, ofisinin camından atlayarak yaşamını sonlandırdı. Düzinelerce araştırması ve yayını olan Dueker'dan önce JP Morgan'ın 39 yaşındaki yöneticisi Gabriel Magee intihar etmişti. Geçtiğimiz pazar günü ise Deutsche Bank'tan kıdemli bir üst düzey yönetici olan William Broeksmit yaşamını sonlandırdı. Russell Investments Başekonomisti Mike Dueker, Washington'daki ofisinin yakınındaki Tacoma Köprüsü'nden atladı. Polis, Dueker'in bir suça kurban gitmediğini, olayın intihar olduğu görüşünü savunuyor.

AİLELERİ DE ŞAŞKIN

Londra'da intihar eden William Broeksmit ise evinde intihar etti. Ofisinde hayata veda eden JP Morgan'dan Gabriel Magee 6 yıldır firmanın teknoloji depertmanında başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Magee'nin ailesi, "Mutlu bir insandı ve uzun süreli bir kız arkadaşı vardı" açıklaması yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)