BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFinans merkezinde korona virüs----

Finans merkezinde korona virüs

Finans merkezinde korona virüs
02 Mart 2020 - 13:12 www.finansgundem.com

Küresel bir tehdit haline gelen korona virüs finans merkezi olarak görülen New York'ta da görüldü. Berlin ve Brüksel'de de korona virüs vakası tespit edildi.

Dünya çapında 3 bin kişiden fazla kişinin ölümüne neden olan korona virüs Amerika Birleşik Devletleri'nin finans başkenti New York'ta görüldü. Bloomberg'in haberine göre New York'ta ilk korona virüs vakası rapor edildi. Almanya'nın başkenti Berlin'de ve AB'nin başkenti olarak görülen Brüksel'de korona virüs vakası görüldü. Hindistan'da biri başkent Yeni Delhi'de olmak üzere iki korona virüs vakası tespit edildi.  

New York Sağlık Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre Covid-19 virüsü New York şehrinde tespit edildi. Twitter üzerinden yapılan açıklamada hastayla yakın ilişkide olanların gerekli testlerden geçirildiği ve hastalığın yayılmaması için gerekli önlemlerin alınacağı bildirildi.

İşte o tweet:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)