BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiFinans Gündem'in sorusuna şok cevap! ----

Finans Gündem'in sorusuna şok cevap!

Finans Gündem'in sorusuna şok cevap!
27 Mart 2013 - 15:33 www.finansgundem.com

Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Karakaş, “Finanstaki hedefiniz büyüme mi, küçülme mi?” sorusuna şaşırtan bir cevap verdi

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker ve Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Dr. Cem Karakaş tarafından düzenlenen basın toplantısında Yıldız Holding’in 2012 yılı mali sonuçları açıklandı, 2013 hedefleri kamuoyuna aktarıldı. Ali Ülker toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 yılına iyimser baktıklarını belirterek, “Bu yıl çift haneli bir büyüme, yüzde 15’ler düzeyinde bir ciro artışı sağlamayı ümit ediyoruz. Türkiye’nin ekonomik büyümesinin iki katı üzerinde bir büyüme hedefimiz var” dedi.
Toplantıya damgasını vuran soru ise gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kayhan Öztürk’ten geldi. Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Dr. Cem Karakaş, Kayhan Öztürk’ün “Finans sektöründeki planlarınız nedir? Türkiye Finans'ta ortaklığınız var. Fon Finansal Kiralama sizin. Bizim Menkul'ü sattınız. Finansta küçülecek misiniz, büyüyecek misiniz?” sorusuna şu cevabı verdi:
“FİNANSTAN ÇIKABİLİRİZ”
“Türkiye Finans'ta azınlık hissedarız. Fon Finansal Kiralama hizmetleri duruyor. Evet, Bizim Menkul'ü sattık. Türkiye Finans'tan da çıkabiliriz, bu da olabilir. Zaten finans sektörü uzun vadede bizim için, içinde olabileceğimiz bir alan değil… ”
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)