BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen'e suç duyurusu!----

Fethullah Gülen'e suç duyurusu!

Fethullah Gülen'e suç duyurusu!
17 Ocak 2014 - 13:16 www.finansgundem.com

Gazeteci-yazar Yusuf Ünal, ABD'de yaşanan Fethullah Gülen için suç duyurusunda bulundu

Gazeteci-yazar Yusuf Ünal, Fethullah Gülen'in ABD'den iadesi ve yargılanması istemiyle suç duyurusunda bulundu. Ünal, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı suç duyurusu öncesinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yusuf Ünal, 17 Aralık darbe girişiminin üzerinden bir ay geçtiğini ifade ederek, Fethullah Gülen'in dokunulmazlığının olup olmadığını bilmediklerini aktardı. Ünal, "Bugüne kadar Fethullah Gülen'e hesap soracak savcı çıkmadı. Paralel devletin başı belli. Eylem ve ifadeler ortada. Bunların yasalardaki karşılığı da belli" dedi.

Bazı polis müdürlerinin keyfi operasyonlarla hükümeti yıpratmaya çalıştığını anlatan Ünal, "Hükümeti yıkma teşebbüsü sürüyor. Ülkeyi milyarlarca dolar zarara uğrattı. Gülen, gizli kasetlerle şantaj, milletvekillerine istifa baskısı, yargı ve emniyeti etki altına almak ve kendi ifadesiyle devletin kılcal damarlarına sızmak suçlarından yargılanmalıdır. Gülen'in ABD'den iadesi sağlanmalı ve İsrail bağlantıları mutlaka soruşturulmalıdır" diye konuştu.

Ülkenin huzuru için savcıları göreve çağırdığını ifade eden Ünal, darbe ve darbe girişimlerini lanetlediklerini kaydetti.
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zarar muhasebesi17 Ocak 2014 16:17

    Ben de ihaleleri hakkaniyete ve kanuna uygun değil de kafalarına göre şirketlere rüşvet karşılığında verip sonra da polisler üzerine gidince ortalıkta ne savcı ne polis bırakanlardan, bunlara sebep olanlardan dâvâcıyım. Şahid ol ya Rab!

  • SUÇ VE CEZA17 Ocak 2014 13:54

    fetullah gülenden memlekete verdiği zarardan dolayı dünyada da,ahirette de davacıyım...