BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen parti mi kuruyor?----

Fethullah Gülen parti mi kuruyor?

Fethullah Gülen parti mi kuruyor?
29 Haziran 2014 - 16:47 www.finansgundem.com

Yeni gündem AK Parti’den istifa eden sekiz vekilin de olduğu yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddiası...

Fethullah Gülen’in, içinde AK Parti’den istifa eden sekiz vekilin de olduğu yeni bir partinin kurulması için düğmeye bastığı iddia edildi. İddiaya göre bu hafta hız verilen parti çalışmalarına Hakan Şükür de aktif olarak katıldı. Gülen cemaati, Hakka Hizmet Partisi adını verecekleri yeni partinin seçimlere girebilmesi için Genç Parti’nin yöneticileriyle temas kurdu. Genç Parti’nin isim hakkını alıp seçimlere girebilmeyi tasarlayan cemaat, önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığı’na başvuracak. Evraklar tamamlandığı takdirde, partinin kurucu genel başkanlığını Prof. Dr. Abdurrahim Karslı üstlenirken Şükür’ün yanı sıra İdris Bal, İdris Naim Şahin gibi isimlerin de partiye katılacağı iddia edildi. 

İDRİS BAL VE HAKAN ŞÜKÜR’DEN YALANLAMA
Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal ve İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddia edilen habere tepki gösterdi.
Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, AK Parti'den istifa eden 8 milletvekilinin aralarında yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddiasını, "Haber, tamamen gerçek dışıdır. Kurulacağı söylenen yeni bir partiye katılma niyetim asla söz konusu değildir." diye yalanladı.
Fethullah Gülen'in, içinde AK Parti'den istifa eden vekillerin de olduğu yeni bir partinin kurulması için düğmeye bastığı iddiasına tepki gösteren İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür de, "Sahibi malumunuz olan bu haberleri yapanları Allah'a havale ediyorum" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)