BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen için flaş açıklama----

Fethullah Gülen için flaş açıklama

Fethullah Gülen için flaş açıklama
16 Aralık 2014 - 19:12 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ÇAD Başkanı Kalzeube Payimi Duebet ortak basın toplantısı düzenledi. Davutoğlu'ndan flaş Fethullah Gülen açıklaması geldi

Başbakan Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle:
 
-Tamamıyla yargısal bir süreçtir. Bir şikayetle başlayan yargı süreci var.
 
-Dün başlayan yargı süreci insan hakları ihlali bakımından bir dönüm noktasıdır. Yürütülen süreç basın özgürlüğünü kısıtlayıcı bir faaliyet değildir. Suçların örtülmesi için basın özgürlüğü alanına çekilmektedir. Bu tamamıyla hukuki bir süreçtir, yapılması gereken ne ise yapılacaktır. Herkes yargı sürecine saygı gösterecek, hepimiz takip edeceğiz. Kimse hesap veremez konumda değildir. Basın özgürlüğü kısıtlanıyorsa ona da karşı geliriz. 
 
-Yargı süreci sonuçlanmadan Avrupa Birliği'nden gelen açıklamalar hukuk devleti mantığıyla uzlaşabilir açıklamalar değildir.
 
-Fethullah Gülen'le ilgili de soruşturma neyi gerektiriyorsa yargı onu yapacaktır. Yargı içinde bir talep olursa kırmızı bülten gibi, hiçbir ayrım gözetmeden, ne gerekiyorsa o yapılır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)