BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFener'e çılgın prim----

Fener'e çılgın prim

Fener'e çılgın prim
06 Nisan 2013 - 07:38 www.finansgundem.com

Sarı-Lacivertli yönetim, takımın yarı finale kalması halinde UEFA'dan gelecek parayı futbolculara verecek

Bu sezon 3 kulvarda birden yoluna devam eden tek Türk takımı olan F.Bahçe, Avrupa'da gözünü kararttı. Avrupa Ligi'nde önüne geleni deviren Kanarya'nın son kurbanı, İtalyan devi Lazio'ydu. Avrupa Ligi'ndeki 10 maçlık yenilmezlik serisini Kadıköy'de bırakan Lazio karşısında F.Bahçe'nin tur şansı bir hayli yüksek.
11 Nisan Perşembe gecesi, Roma'da seyircisiz oynanacak maçın favorisi de temsilcimiz.
FAZLASIYLA ALACAKLAR
Aksam.com.tr'nin haberine göre, UEFA Avrupa Ligi kupasına göz koyan Sarı-Lacivertliler'de yönetim, çılgın bir prim belirledi. F.Bahçe, Lazio'yu eleyip yarı finale kalırsa futbolculara toplam 1 milyon euro prim dağıtılacak. Aziz Yıldırım başkanlığındaki F.Bahçe yönetimi, Avrupa'dan getirilecek bir kupaya büyük önem veriyor. Futbolculara da emeklerinin karşılığını fazlasıyla vermeye kararlılar.
GELEN PARA AZ AMA...
F.BAHÇE yönetimi, Avrupa Ligi'nde yarı final primini 1 milyon euro olarak belirledi. Peki, Sarı-Lacivertliler, bu sezon Avrupa'da ne kadar gelir elde etti. Devler Ligi'yle kıyaslandığı zaman oldukça az: 4 milyon euro. Lazio'yu eleyip yarı finale kalmaları halinde bu rakam 5 milyon euro olacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)