BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Fenerbahçe'yi ezerek yendik'----

'Fenerbahçe'yi ezerek yendik'

'Fenerbahçe'yi ezerek yendik'
10 Aralık 2013 - 07:47 www.finansgundem.com

Beko Basketbol Ligi'nde derbiyi kazanan Galatasaray Liv Hospital'da koç Ergin Ataman Fenerbahçe zaferi sonrası "Fenerbahçe Ülker'i ezerek yendik" dedi

72-62'lik skorla mücadeleden zaferle ayrılan Galatasaray'da koç Ergin Ataman maç sonu yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;
 
"Bu sefer maça hazırlanacak zamanımız oldu ve iyi hazırlandık. Maçın tamamında çok iyi savunma yaptık. Fenerbahçe'nin silahlarını biliyorduk ve hucümlarda çok akıllı oynadık. Fenerbahçe'nin zayıf taraflarını da biliyorduk. Uzunlar pota altında büyük hakimiyet kurdu.
 
Bizim açımızdan çok iyi bir maçtı. Önemli bir galibiyetti. Herkesin olduğu gibi Galatasaray, her koşulda şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Çok zor iki maç kazandık. Dört günün yorgunluğu var. Avrupa'nın en formda ekiplerinden biri olan Fenerbahçe Ülker'i ezerek yendik. Artık bu maçı unutacağız."

OBRADOVIC: YÜREKLİ OYNADILAR TEBRİK EDİYORUM

Beko Basketbol Ligi'nde derbi maçta Galatasaray Liv Hospital'a 72-62 kaybeden Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, rakiplerinin maçta yürekli oynadığını söyledi. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Sırp teknik adam, maçın anahtarının ilk çeyrek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ı tebrik ediyorum, yürekli oynadılar. İlk çeyrek, maçın anahtar bölümüydü. Orada kontrolü ele aldılar. Geri gelmeye çalıştık ama hücum açısından çok kötüydük. Hala sezonun başındayız ve bütün oyuncularımın takıma katkıları için hazır olmaları gerekiyor. Oyuncularım çok iyi çalışıyor ve onlara inancım sonsuz. Aynı şekilde devam edeceğiz. İnancımızı kaybetmeyeceğiz."

Fenerbahçe Ülker'in genç basketbolcusu Metecan Birsen ise maça çok kötü başladıklarını anlatarak, "Aslında ikinci yarıda farkı kapatmayı başardık ama onlar da iyi oynadı. Savunmada eksikler yaşadık. Galatasaray'ı tebrik ediyorum" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)