BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçelileri üzen haber! Çin’e transfer oldu…----

Fenerbahçelileri üzen haber! Çin’e transfer oldu…

Fenerbahçelileri üzen haber! Çin’e transfer oldu…
21 Ekim 2023 - 13:25 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin sevilen ismi Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'a imza attı. Vargas’ın menajerlik şirketi yıldız voleybolcunun 2025-26 sezonuna kadar Çin ekibinde forma giyeceğini açıkladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda gösterdiği performansla Türk halkının gönlünde taht kuran Melissa Vargas Çin’e transfer oldu…

Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community, Melissa Vargas’ın 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sezonu Fenerbahçe Opet’te tamamlayan ve Filenin Sultanları ile tarihi başarılar elde eden Melissa Vargas kariyerine Çin’de devam edecek.

Çin’e transferiyle ilgili konuşan Vargas, “Herkesin böyle iyi ve yardımsever olduğu bir takımda oynamaktan ve burada olmaktan mutluyum” dedi.

OCAK’TA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Sezon’da Çin’de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi'nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul’a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi'nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızı: Melissa Vargas

Voleybolda "devşirmeye" sınırlama getirildi

Milli voleybolcu Baladın'ı tehdit eden kişi yakalandı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)