BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de ilk yolcu Baroni!----

Fenerbahçe'de ilk yolcu Baroni!

Fenerbahçe'de ilk yolcu Baroni!
12 Şubat 2014 - 16:16 www.finansgundem.com

Sarı lacivertli ekipte geçtiğimiz sene gelen tekliflere karşın takımda tutulan Cristian Baroni ile Haziran ayında sürpriz bir ayrılık yaşanacak.


Fenerbahçe'de son yıllarda inişli çıkışlı performansıyla dikkat çeken Brezilyalı futbolcu Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni ile yaşanan birliktelik de son döneme girildi.

2009 yılından beri Fenerbahçe forması giyen ve vatandaşı Alex de Souza'nın takımdan gönderilmesinden sonra ufak çaplı bir düşüş yaşayan Baroni'nin son haftalardaki formsuzluğu, Fenerbahçe teknik ekibindeki tolerans hakkını bitirdi.

SERBEST KALIYOR, YENİ SÖZLEŞME ÖNERİLMEYECEK

superFB'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de yaz döneminde gerçekleştirilecek yapılanma ile birlikte Baroni'nin de sözleşmesinin bitimini göz önüne alarak oyuncu ile yeni bir kontrat imzalamama kararı alındı. Brezilyalı futbolcunun geçtiğimiz sezon biten kontratı opsiyon hakkı kullanılarak 1 yıllığına daha uzatılmıştı.

Sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz yaz Roma'dan Baroni için gelen teklifi kabul ederken, Brezilyalı futbolcu İstanbul'da kalmak istediğini belirtince bu transfer gerçekleşmemişti. 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun yazın eski kulübü Corinthians'a dönmesi bekleniyor.Baroni için Türk takımlarının da yaz döneminde transfer girişiminde bulunması bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)