BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de endişeli bekleyiş----

Fenerbahçe'de endişeli bekleyiş

Fenerbahçe'de endişeli bekleyiş
29 Ağustos 2013 - 10:30 www.finansgundem.com

CAS'dan gelen kötü haberle birlikte Avrupa kupalarından 2 yıl uzak kalacak olan Fenerbahçe'de kimler ayrılık sinyali veriyor?

CAS’ın UEFA’nın verdiği Avrupa’dan 2 yıl men kararını onaması, takımı da olumsuz etkiledi... Özellikle sarı-lacivertliler’deki yabancı oyuncular bu durumda ikiye bölünmüş durumda.
Bruno Alves ve Kadlec gibi yeni isimler böyle bir duruma hazırlıklı oldukları için bu kararı önemsemiyorlar. Zaten Alves de bir süre önce cezayla ilgili bir soruya verdiği yanıtta bu durumun kendisi açısında fazlaca önem taşımadığını açık bir dille belirtmişti. Ancak takımda bulunan Meireles, Moussa Sow ve Dirk Kuyt gibi isimlerin ise bu durumdan bir hayli rahatsız oldukları öğrenildi.
ENDİŞELİ BEKLEYİŞ
Sarı-lacivertlilerde özellikle Moussa Sow ve Meireles’in bu durumdan oldukça etkilendikleri belirtildi. Avrupa’da piyasa yapmayı hedefleyen iki ismin de Avrupa’dan uzak kalacak olmaktan dolayı sıkıntılı oldukları ortaya çıktı. Yönetimin de bu durum karşısında en büyük korkusu iki futbolcunun da “Gitmek istiyoruz” diyebilecek olmaları. Bunun için de şu anda Fenerbahçe’de endişeli bir bekleyiş hakim.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)