BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed'in yol haritasını açıkladı----

Fed'in yol haritasını açıkladı

Fed'in yol haritasını açıkladı
07 Nisan 2014 - 06:55 www.finansgundem.com

Dallas Fed Başkanı Fisher, parasal genişleme programının Ekim'de sonlanacağını söyledi

Amerikan Merkez Bankası'nın yol haritasına yönelik açıklamalarda bulunan Dallas Fed Başkanı Richard Fisher, Fed'in tahvil alımlarında azaltım politikasını cari hızla uygulamaya devam etmesi halinde, üçüncü parasal genişleme programının ekim ayında tamamlanacağını ifade etti.
 
Hong Kong'da konuşan Richard Fisher, Fed'in takvim temelli politika taahhütleri vermekten kaçınması ve sözlü ileriye dönük yönlendirmesinin değişen şartlara yanıt vermeye imkan vermek için yeterli esneklikte olması gerektiğini savundu.

Fisher, öngörülebilir taahhütlerin piyasa istikrarsızlığına ve yanlış bir şekilde rahatlamaya yol açmasından endişe ettiğini kaydederek, "Uzun vadeli para politikası taahhütleri çok güvenilir değil. takvim bazlı taahhütler piyasa istikrarsızlığına yol açabilir" dedi.

İleriye dönük yönlendirmenin para politikası araçlarını karmaşıklaştırdığını savunan Fisher, Fed bilançosunun bir süre daha oldukça kabarık kalmasını beklediğini söyledi.

Fisher, paranın tekrar ekonomiye akışının kontrol edilmesi gerektiğini söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)