BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Fed, tahvil alımını artıracak'----

'Fed, tahvil alımını artıracak'

'Fed, tahvil alımını artıracak'
24 Haziran 2013 - 08:24 www.finansgundem.com

Euro Pacific Capital'ın CEO'su Schiff, Fed'in bir sonraki hamlesine şaşırtarak tahvil alımlarını artırabileceğini ileri sürdü

Fed'in piyasaları şaşırtarak parasal genişleme programını herkesin beklediği gibi azaltmak yerine artırabileceğini söyleyen Euro Pacific Capital'in CEO'su Peter Schiff, gerekçe olarak aksi takdirde ekonomik toparlanmanın "yardımcı tekerleklerinin kırılması" ihtimalini gösterdi.
Fed'in tanınmış kritiklerinden Schiff, merkez bankasının ayağını gaz pedalında tutmaktan başka bir seçeneği olmadığını savundu.
Schiff, "Birçok insan henüz farkına varmamış olsa da, "Godot'yu bekleme" dönemi aslında hiç gelmeyecek" yorumunda bulundu.
QE'nin hisse, tahvil ve gayrimenkul piyasalarını, herhangi bir ekonomik veriden daha çok etkilediğini söyleyen Schiff, Fed'in kısa vadeli hedeflerle hareket etmesinden ötürü çıkışın, Wall Street'te ciddi etkiye neden olacağını belirtti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)