BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed piyasaları erken artışa hazırlamalı----

Fed piyasaları erken artışa hazırlamalı

Fed piyasaları erken artışa hazırlamalı
12 Kasım 2014 - 10:47 www.finansgundem.com

Philadelphia Fed Başkanı Plosser, Fed'in piyasaları faizlerin beklenenden daha erken artabileceği olasılığına hazırlaması gerektiğini söyledi

Fed'den faize yönelik mesajlar gelmeye devam ediyor. Fed Başkanı Charles Plosser, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) piyasaları faizlerin beklenenden daha erken artabileceği olasılığına hazırlaması gerektiğini söyledi.

Plosser Fed'in piyasaları, para politikasında beklenenden erken bir sıkılaştırma olasılığına hazırlamak için açıklamalarını düzenlemeyi sürdürmesi gerektiğini belirtti.

Plosser Londra'daki bir konferans için hazırlanan metinde, bankanın son açıklamasının faiz artırımının takvim tarihleri yerine ekonomik verilere bağlanması tercihini ortaya koyduğunu da ifade etti.

Plosser, "Bugüne kadar kaydedilen ilerleme dikkate alınırsa, piyasaları, faizlerin daha önce beklenenden erken artmaya başlayabileceği gerçeğine hazırlamamız gerekiyor" ödedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)