BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Fed gevşemeye devam eder'----

'Fed gevşemeye devam eder'

'Fed gevşemeye devam eder'
21 Mayıs 2013 - 08:23 www.finansgundem.com

Fed Evans: Fed'in canlandırma önlemlerinden yakında çıkacağına dair bir işaret yok

Fed'in Şikago şubesi başkanı Charles Evans, dün yaptığ*ı açıklamada ABD ekonomisinde bazı toparlanma işaretleri olsa da Fed'in canlandırma önlemlerinden yakın bir zamanda çıkacağına dair bir işaret olmadığını dile getirdi.
Evans, pazartesi günü yaptığı açıklamada ABD ekonomisinin olumlu bir performans gösterdiğini bununla birlikte önceki dönemlerde geçici toparlanma süreçlerinin hızla bir aşağı düşüşe dönüşmüş olmlası nedeniyle sinirlerin halen gergin olduğunu dile getirdi.
Evans, kendi kendini besleyen bir toparlanma sürecinin ABD ekonomisinde 2014 yılında gerçekleşmesini beklediğini ancak ekonomideki mevcut işaretlerin henüz ekonominin tam olarak yükselişe döndüğüne ikna edecek düzeyde olmadığını ifade ederek, "Benim düşünceme göre politikalarımızı sonuçlarını veriyor. Biz toparlanmanın sıçrayışa geçmesini istiyoruz ve istihdam piyasalarının görünümünde kayda değer bir düzelme oluncaya kadar da bu yönde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)