BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed BoJ ve ECB'yi bekleyecek----

Fed BoJ ve ECB'yi bekleyecek

Fed BoJ ve ECB'yi bekleyecek
09 Mart 2016 - 21:29 www.finansgundem.com

ABD Merkez Bankası Fed'in para politikasını bu hafta ECB'nin Frankfurt'ta ve BoJ'un Tokyo'da alacağı kararlar şekillendirebilir.

Deutsche Bank AG Uluslararası Baş Ekonomisti Slok, "Eğer beklediğimiz üzere ECB parasal genişlemeyi artırırsa, Fed kararın dolar üzerindeki etkisi konusunda kaygılanacaktır." dedi.

Bloomberg.com'da yer alan habere göre, ABD para politikasının izleyeceği yolu Washington'daki gelişmeler kadar önümüzdeki 7 gün içerisinde Frankfurt ve Tokyo'daki gelişmeler de şekillendirebilir.

Fed Başkanı Janet Yellen ve kurmayları perşembe günü Frankfurt'ta Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve 15 Mart'ta Tokyo'da Japonya Merkez Bankası (BoJ) toplantılarında alınacak kararları ve dolar ile finansal piyasaların bu kararlara vereceği tepkileri yakından takip ederek ABD'de faiz artırımı konusunda atılacak adımlarla ilgili detaylı planlarını belirleyecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)