BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFakıbaba: Dünya Türkiye'deki seçimi takip ediyor----

Fakıbaba: Dünya Türkiye'deki seçimi takip ediyor

Fakıbaba: Dünya Türkiye'deki seçimi takip ediyor
11 Haziran 2018 - 17:49 www.finansgundem.com

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Ne diyor adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya beşten büyüktür' Şimdi o beşler de bu seçimi takip ediyor'' dedi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'da AK Parti  milletvekili adayı Fatih Aksoy'un seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada,  seçimde partisinin kentte başarılı olacağına inandığını söyledi.

Şanlıurfalıların her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip  çıktığını vurgulayan Fakıbaba, bundan sonra da hemşehrilerinin aynı kararlılıkla  desteğini sürdüreceğine inandığını dile getirdi.

Türkiye'nin kritik bir seçime gideceğini anlatan Fakıbaba, şunları kaydetti:

"Çok güzel hizmetler yaptık. Önümüzdeki 5 yılda ise bu hizmetleri  ikiye katlayacağız. Ahmet Eşref Fakıbaba olarak bunun sözünü veriyorum.  Teşkilatımıza ve siz değerli halkıma güveniyorum. Sizin desteğinizle bunu  başaracağız. Ne diyor adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya beşten  büyüktür'. Şimdi o beşler de bu seçimi takip ediyor. Tüm İslam alemi de bu  seçimleri takip ediyor. Biz kazandığımız zaman ümmet çok mutlu olacak. Allah  korusun biz kaybedersek o beş büyük devlet bayram edecek. İnşallah bu bayramı  onlara göstermeyeceğiz. 24 Haziran'da çok güçlü bir şekilde ilk turda yeni  sistemde cumhurbaşkanımızı seçmiş olacağız."

Açılışa Fakıbaba ve AK Parti milletvekili adayı Aksoy'un yanı sıra AK  Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman  Deveci ile bazı teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)