BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEyfel Kulesi’nde Lionel Messi hazırlığı----

Eyfel Kulesi’nde Lionel Messi hazırlığı

Eyfel Kulesi’nde Lionel Messi hazırlığı
08 Ağustos 2021 - 13:10 www.finansgundem.com

Barcelona'dan resmen ayrılan Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'e transferi artık an meselesi. 34 yaşındaki Messi, yeni kulübünden 3 yılda net 120 milyon Euro kazanacak. Öte yandan PSG'nin Messi için Eyfel Kulesi'ni kiraladığı iddia edildi

Lionel Messi'nin, Barcelona kariyerine nokta koymasının ardından yeni takımı Paris Saint Germain olacak. Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, 34 yaşındaki futbolcunun, Ligue 1 şampiyonundan 3 yılda net toplam 120 milyon Euro alacağını açıkladı.

Gazete, Arjantinli yıldızın aynı zamanda menajeri olan babası Jorge Messi'nin PSG ile el sıkıştığını da belirtti. Messi, bugün TSİ 13.00'te Camp Nou'da yapacağı basın toplantısıyla Barça'ya resmen veda edecek.

TRANSFERDE ŞOV YAPTI
Paris Saint Germain, Lionel Messi'nin yanı sıra bu sezon kadrosuna kattığı dünya çapındaki yıldızlarla da dikkat çekti. Milan'dan Gianluigi Donnarumma, Real Madrid'den Sergio Ramos ve Liverpool'dan Georginio Wijnaldum'un üçünü de bonservisi elinde alan PSG, Inter'den Achraf Hakimi için ise kulübüne 60 milyon Euro ödedi. Fransız basını, Messi'nin transferi hakkında “Pastanın üzerindeki çilek” yorumunu yaptı.

EYFEL KULESİ İDDİASI
Öte yandan Paris Saint Germain’in Eyfel Kulesi’ni kiraladığı ve Messi transferini burada duyuracağı iddia edildi. PSG, en son Neymar transferi öncesinde Eyfel Kulesi’ni kiralamış ve dev yapı kulübün renkleriyle ışıklandırılmıştı.

Messi'nin Haaland fedakarlığı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)