BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaExim yeniliklere yelken açıyor----

Exim yeniliklere yelken açıyor

Exim yeniliklere yelken açıyor
08 Temmuz 2013 - 14:41 www.finansgundem.com

Türkiye'yi barkod uygulaması ile tanıştıran Exim, teknoloji, savunma ve güvenlik alanında yeni çözümler üretiyor

Türkiye’de ilklerin yaratıcısı Hitay Yatırım Holding’in ilk şirketi olarak 1988 yılında kurulan ve yenilikçi vizyonuyla Türkiye’yi barkod uygulaması ile tanıştıran Exim, yeniden yapılanma sürecini tamamladı.
25 yılı aşkın deneyimi ile yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza atan Exim, yeniden yapılanma çerçevesinde; teknoloji, savunma ve güvenlik çözümleri konusunda hizmet sunan bir firma olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışı pazarlardaki müşterilerinin ihtiyaçlarını, değer yaratma temelli bir yaklaşımla karşılayacak olan Exim’de hedef; özellikle elektronik pasaport / kimlik kartı, biyometrik teknoloji, güvenli baskı, akıllı kart, entegre alan güvenliği ve kriminal araştırma alanında sektör lideri olmak.
Exim'in Genel Müdürü Holding Bünyesinden
Exim, yeni yapılanma çerçevesinde yoluna Hitay Yatırım Holding bünyesinde yer alan Teknoser firmasında Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Fatih Gelmezgil ile devam ediyor. 2001 yılından bu yana teknoloji şirketlerinde yöneticilik yapan Gelmezgil,  2013 Haziran ayından itibaren Exim A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)