BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEvlat böyle yetiştirilir----

Evlat böyle yetiştirilir

Evlat böyle yetiştirilir
22 Ağustos 2013 - 10:57 www.finansgundem.com

Murat Özyeğin, babası Hüsnü Özyeğin’in kendisini iş hayatına hazırlama stratejisini ve kendisinin okuldan iş hayatına giden yolu anlattı

Türkiye’nin önde gelen aile şirketlerinin genç kuşak temsilcileri, Next Generation Club projesi kapsamında dün bir araya geldi.
Zaman’ın haberine göre, NextGen Club markası altında, Yenibirlider Derneği ve Bizz Consulting tarafından düzenlenen zirvede, yeni kuşak liderlerin geleceğe hazırlık planları masaya yatırıldı. Capital ve Ekonomist Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in yönetiminde gerçekleşen programda, Alarko’dan Cem Garih, Esas Holding’den Kazım Köseoğlu, Akfen Holding’den Pelin Akın, Zade Grubu’ndan (Konya) Kadir Büyükhelvacıgil konuşmacı olarak katıldılar.
Yenibirlider Derneği kurucusu Kerem Kamışlı’nın annesi Esas Holding Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı ise ‘Oğlumu Geleceğe Nasıl Hazırladım’ adlı panelde “Şirket içinde duygusallıktan uzak rakamlarla ve reel verilerle hareket eden bir çizgi izliyoruz.” dedi.
Programa konuşmacı olarak katılan Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, babası Hüsnü Özyeğin’in kendisini iş hayatına hazırlama stratejisini ve kendisinin okuldan iş hayatına giden yolda izlediği yaklaşımı paylaştı.
Murat Özyeğin kendisinin üniversite öğrenimi boyunca aile şirketi dışında farklı sektörlerde deneyim sahibi olduğunu belirtti. Geleceğin CEO’larına seslenen Özyeğin, iş hayatının disiplin gerektirdiğini ve bu yolda kişinin kendisini tanıma sürecinin önemli olduğunu belirtti. Sosyal sorumluluğun önemine de değinen Özyeğin, hayatın sadece iş olmadığını, zaman zaman sosyal sorumluluk projelerine de vakit ayırmak gerektiğini sözlerine ekledi.
Türkiye’nin önde gelen beyin avcılarından Şerif Kaynar  geleceğe hazırlanan genç kuşak liderler için başarının en önemli şartlarından birinin alanında iyilerle çalışmak olduğunu söyledi. Artan rekabet ortamına değinen Kaynar, geleceğin CEO’larının daha fazla çalışmaları gerektiğini ve başarının toplum tarafından sevilen kişi olmaktan geçtiğini kaydetti. Türkiye’de gerekli altyapının yetersiz olduğunu söyleyen Kaynar, önümüzdeki on yılda Türkiye’nin para kazanmak için en uygun coğrafyalardan biri olacağına inandığını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)