BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEurovision ödülünü sattılar! SIHA alacaklar----

Eurovision ödülünü sattılar! SIHA alacaklar

Eurovision ödülünü sattılar! SIHA alacaklar
30 Mayıs 2022 - 11:58 www.finansgundem.com

14 Mayıs'ta İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda birincisi seçilen Ukraynalı grup Kalush Orchestra, ülkesinin Rusya'ya karşı savaşına destek vermek için Kristal Mikrofon ödülünü açık arttırmaya çıkardı

Eurovision Şarkı Yarışması'nda halkın oylarıyla birincisi seçilen Ukraynalı grup Kalush Orchestra, ülkesinin Rusya'ya karşı savaşına destek vermek için ödülünü açık arttırmaya çıkardı. Grup Facebook üzerinden açık arttırmaya sunulan Kıristal Mikrofon'un satışıyla insansız hava aracı satın alacaklarını duyurdu.

Stefania adlı şarkı, Ukrayna'nın Rusya'ya karşı direnişinie destek vermek isteyenlerin adresi olacağı tahmin edilerek yarışma öncesi favori gösterilmiş, yarışmada kullanılan halk oyları ile de birinciliği kazanmıştı.

Grup üyesi Oleh Psiuk'un aslen annesine yazdığı şarkıda geçen "Evime dönüş yolunu her zaman bulacağım, bütün yollar tahrip olsa bile" sözleri savaşa bir tepki olarak algılanmıştı.

İtalya: Ukrayna'nın kazandığı Eurovision Şarkı Yarışması'nda Rus siber saldırıları engellendi
Ukraynalı televizyon sunucusu Serhiy Prytula tarafından yönetilen açık arttırmada ödül 900 bin dolara alıcı buldu. Sunucu bu rakamla Ukrayna yapımı PD-2 insansız hava sistemine ait üç adet araç ve yer kontrol istasyonu alınacağını açıkladı.

Açık attırmanın olduğu saatlerde Almanya'nın başkentindeki Brandenburg Kapısı'nda düzenlenen bir yardım konserinde sahne alan Kaluch Orchestra, izleyenenlere seslenerek 4 binden fazla sivilin yaşamını yitirdiği ve 5 bine yakın sivilin de yaralandığı savaşın "barış gelene kadar manştlerden inmemesi gerektiğini" söyledi.

Saldırılarını ülkenin doğusunda yoğunlaştıran Rusya, Donbas'ın Kuhansk bölgesinde halen Ukrayna'nın elinde kalan son kentlerden Sievierodonetsk'i ele geçirmek için hafta sonundan bu yana ağır topçu taaruzlarıyla girişimini sürüdürüyor. (euronews)

Ukrayna’nın Herson şehrinden Rusya’ya tahıl "ihracatı" başlatıldı

 

Rusya niçin Donbas'a odaklandı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)