BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEuro Bölgesi maliye bakanları enerji toplantısı yapacak----

Euro Bölgesi maliye bakanları enerji toplantısı yapacak

Euro Bölgesi maliye bakanları enerji toplantısı yapacak
07 Kasım 2022 - 11:17 www.finansgundem.com

Euro Bölgesi üyesi ülkelerin maliye bakanları, artan enerji fiyatları karşısında ekonomi destek programlarını ele alacaklar.

Euro Bölgesi üyesi ülkelerin maliye bakanları bugün yapacakları toplantıda, artan enerji fiyatları karşısında ekonomilerin desteklenmesi için oluşturulmuş destek programlarının daha iyi koordine edilmesini ele alacaklar.

Maliye bakanları, üye ülkelerin 2023 yılı bütçelerinde oluşturdukları destek programlarına yönelik belirsizlikleri ortadan kaldırmayı ve yaklaşan resesyona daha iyi hazırlanmayı tartışacaklar.

Bir AB yetkilisi yaptığı değerlendirmede, "Bugüne kadar ortaya konan tedbirler öngörüldüğü gibi hedefli ve geçici olmadı. Tedbirlerin çoğu genele yaygın olarak ortaya kondu. Maliye bakanları bu genele yaygın tedbirdlerin uzun vade için uygun olmadığının bilincindeler" dedi.

Yetkili, Euro Bölgesi maliye bakanlarınının yeterli ortak zemini oluşturabilmeleri halinde AB Komisyonu'nun detaylar üzerinde çalışarak AB hükümetlerinin ulusal destek politikalarında uygulamaları gereken prensipleri belirleyeceğini de vurguladı.

Petrol devleri temiz enerjilere geçişi engelliyor

 

Belçika'da enerji faturaları neredeyse ikiye katlandı

 

İtalya enerji krizinin etkilerini hafifletmeyi planlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)