BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEte ve süte zam gelecek mi?----

Ete ve süte zam gelecek mi?

Ete ve süte zam gelecek mi?
05 Temmuz 2013 - 09:05 www.finansgundem.com

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ramazan'da ete ve süte zam gelip gelmeyeceğini açıkladı

Bakan Eker, ramazan ayında et ve süt ürünlerine herhangi bir zammın söz konusu belirtip, “Bir takım spekülasyonlarla kimse vatandaşın ramazan sofrasına göz dikmesin. Et ve Süt Kurumu olarak gerekli tedbiri aldık. Depolarımız et dolu. Ayrıca, vatandaşın elinde milyonlarca kesimlik hayvan var. Ramazan öncesi hatta bir miktar indirim de yaptık. Ramazan ayında et ve süt ürünlerinde zam yapılmasını gerektiren bir durum yok" dedi.
Sofraların baş tacı olan olarak nitelediği ekmekle ilgili açıklamalarda da bulunan Bakan Eker, “Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Eker, ekmeğin dört katkı maddesiyle üretileceğini söyledi. Ekmek buğday unu, maya, tuz ve su ile üretilecek. Halkımızın daha kaliteli ve daha sağlıklı ekmek tüketmesi için çalışıyoruz. Bir dahaki safhada halkımızın tam buğday ekmeği tüketmesini planlıyoruz"dedi.
“DEMOKRASİYE MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ"
Bakan Eker, gazetecilerin Mısır’daki askeri darbeyle ilgili sorularına ise, “Demokrasiye yapılan müdahale kabul edilemez. Seçimle gelen seçimle gider. Bunu kabul etmemiz mümkün değil" diye yanıtladı.
“LİCE’DE PROVAKASYON OLABİLİR"
Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde bölge halkı ve güvenlik güçleri arasında yaşanan olaylara da değinen Bakan Eker, şunları söyledi: “Lice’de karanlık güçlerin provokasyonları olabilir. Bilindiği üzere 20 Haziran’da 5.5 milyon kök hint keneviri imha edildi. Çözüm sürecini baltalamaya yönelik olaylar çıkarılmış olabilir. Demokratik hak aramak, protesto etmek, zarar vererek, yakıp, dökerek, molotof atarak olmaz. Başkalarının özgürlüğüne ve haklarına müdahale edilmederotesto yapılmalı. Bölgedeki müfettişlerin incelemelerinin ardından yaşanan olayların iç yüzü ortaya çıkacaktır." Bakan Mehdi Eker, Valilik ziyaretinin ardından Aydın AK Parti İl Binası’nın tadilatta olması sebebiyle Merkez İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu. Bakan Eker, daha sonra bunrara basına kapalı olarak partililerle görüştü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vildan05 Temmuz 2013 10:50

    ZAM ÜSTÜNE ZAM'A ALIŞMIŞTIK VIZ GELİYORDU ZAMLAR BİZE OLDUMU ŞİMDİ STOKLARI DOLDURUYORSUN ZAM SÖZ KONUSU DEĞİL DİYORSUN BAKAN HAYALLERİMİZİ YIKTIN.