BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEt ve Süt Kurumu'ndan '30 bin lira ceza' açıklaması----

Et ve Süt Kurumu'ndan '30 bin lira ceza' açıklaması

Et ve Süt Kurumu'ndan '30 bin lira ceza' açıklaması
12 Eylül 2023 - 22:56 www.finansgundem.com

Et ve Süt Kurumu, "Üreticilerin 30 bin lira ceza ödediği" iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada; hiçbir üreticiye, bugüne kadar herhangi bir cezai işlem uygulanmadığını belirtildi

Et ve Süt Kurumu (ESK), sözleşmesini iptal ettiren hiçbir üreticiye, bugüne kadar herhangi bir cezai işlem uygulanmadığını bildirdi.

ESK'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, bazı basın-yayın organlarında yer alan "Et ve Süt Kurumunun Sözleşmeli Besicilik Projesi çerçevesinde ESK ile sözleşmesini iptal eden üreticilerin, Kuruma 30 bin lira ceza ödediği" yönündeki haberlerin, gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

"ET VE SÜT KURUMU ÜRETİCİNİN MENFAATLERİNİ KORUMAYA DEVAM EDECEKTİR"

Et ve Süt Kurumu tarafından geçen yıl uygulamaya başlanan, maliyete dayalı fiyat politikası esas alınan Sözleşmeli Besicilik Projesi'nde üreticilere alım ve fiyat garantisi sunularak, mutlak karlılığın hedeflendiğinin kaydedildiği açıklamada, "Üreticilerimize kurumla yaptığı sözleşmeden cayma hakkı tanıyan proje kapsamında, piyasa fiyatlarını daha avantajlı bularak sözleşmesini iptal ettiren hiçbir üreticimize bugüne kadar herhangi bir cezai işlem uygulanmamıştır. Et ve Süt Kurumu regülasyon görevi kapsamında, üreticilerimizin ve tüketicilerimizin menfaatlerini korumaya devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Et ve Süt Kurumu fiyatları düşürmek için harekete geçti!

 

Et ve Süt Kurumu, Ankara'da marketlere indirimli et verecek

 

Et ve Süt Kurumu taklitçilerine ceza

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)