BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEt fiyatları için flaş açıklama----

Et fiyatları için flaş açıklama

Et fiyatları için flaş açıklama
21 Eylül 2016 - 12:20 www.finansgundem.com

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in sorularını yanıtladı. Çelik, özetle şöyle konuştu;

"Kurban bayramında piyasaya baktığımızda 870 bin hayvan bir yıl önce kesilmişken bu yıl 924 bin büyükbaş hayvan kesildi. Bayram sonrası ESK'ya hayvan iadesi olmadı.

ET FİYATLARINDA DALGALANMA OLDU MU?

Spekülatörlerin umduğu dalgalanmalar vardı ama bu olmadı. Fiyatlarda bir oynama olmadı. Et fiyatları önümüzdeki günlerde çok daha stabil hale gelecek ve üretici zarar etmeyecek.

MİLLİ TARIM PROJESİNİN HEDEFLERİ

Bitkisel üretimde yeni bir modele geçiyoruz. Belirlenen ürünler belirlenen havzalarda üretilecek. Üreticimizin gelir ve refah düzeyini artıracak bir modele geçeceğiz. Parçalı arazileri birleştirceğiz, verimi artıracağız.

Ziraat Bankası da afetlerden zarar gören vatandaşlarımıza kredi desteği sağlayacak. Sayın Başbakanımız da bu konuda talimat verdi.

GIDA SAHTECİLİĞİNE ÖNLEMLER

Bu konuda denetimler yapıyoruz. Ceza uyguluyoruz. Kamuoyuna teşhirlerini gerçekleştiriyoruz. Cezaları 10 misli artıran bir düzenlemeyi Başbakanlığa gönderdik.

GIDA FİYATLARI

Gıda komitesinin yeni konumuyla ilgili bilgilendirme ayrıntılı olarak yapılacaktır. Gıda fiyatlarındaki oynaklık rahatsız edici. Tüketiciye gelişteki zincirde nerede aksama varsa bunlar tespit edilecek."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)