BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEşref Kolçak hastaneye kaldırıldı----

Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı

Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı
24 Ocak 2019 - 15:38 www.finansgundem.com

Yeşilçam’ın efsane ismi 92 yaşındaki Eşref Kolçak, Bursa'da hastaneye kaldırıldı. ‘Felaket Tellalı’ olarak anılan Onur Akay, "Akciğerleri su toplayan sanatçının hastanede tetkikleri yapıldı ve sonuçları bekleniyor" dedi

Harun Kolçak’ın babası olan oyuncu Eşref Kolçak’ın hastaneye kaldırıldı. Kötü haberi Felaket Tellalı’ olarak anılan Onur Akay, duyurdu.

"EŞREF KOLÇAK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR"

Kolçak’ın hastanede çekilmiş fotoğrafını yayınlayan ses sanatçısı Onur Akay, “Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak, Bursa'da hastaneye kaldırıldı. Devlet hastanesinde tedavi gören Kolçak, yaşa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle zor günler geçiriyor. Akciğerleri su toplayan sanatçının, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde tetkikleri yapıldı ve sonuçları bekleniyor" ifadelerini kullandı. Eşref Kolçak'a moral olması için dostları doğum gününü bir hafta önceden kutladı. 

"YAPIMCILAR BANA İŞ VERMİYOR"

Eşref Kolçak, geçtiğimiz aylarda yaptığı konuşmada, yapımcılara sitem ederek kendisine uzun zamandır iş verilmediğini söylemişti. Kolçak,  "Bana ne yazık ki o büyük yapımcılar bugüne kadar bir hayli zamandır iş vermiyorlar. Bir sanatçının çalışmaması onu yıpratır, çalıştığı zaman ki zevki çalışmadığı zaman duyamaz. Biz yaratanımızın verdiği yetenekle bugüne kadar geldik" demişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)