BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​'Esnafı çökertelim, hükümeti devirelim'----

​'Esnafı çökertelim, hükümeti devirelim'

​'Esnafı çökertelim, hükümeti devirelim'
23 Temmuz 2013 - 23:02 www.finansgundem.com

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından düzenlenen iftarda konuşan Erdoğan 'Gezi' olaylarına yönelik sert açıklamalarda bulundu


Başbakan Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı olayları esnasında “6 ay tüketmeyelim, ekonomiyi durduralım” çağrıları yapıldığını belirterek, “Nasıl gözlerinin döndüğünü görüyorsunuz. Esnafı çökertirsek, Hükümet’i deviririz anlayışı tek kelime ile barbarcadır. 76 milyonun beraber olduğu geminin tabanına delik açmaya çalışan zavallı kemirgenlerden hiçbir farkı yoktur” dedi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafınsan düzenlenen iftarda konuşan Erdoğan, şunları söyledi:
“Halk ile hiçbir irtibatı, gönül bağı olmayan, sandığa saygısı olmayan insan işte bu şekilde kendi ülkesini çökertmek suretiyle böyle çağrılar yapar. Türkiye bunların bu çağrılarına saldırılarına boyun eğmeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Başta esnafın sağduyusu ve milletin feraseti ile bu saldırıları boşa çıkaracak durumdadır.
ESNAFA ZARARA GÖZ YUMMAYIZ
Sokakların sistemli terörize edilerek, esnafa zarar verilmesine biz asla göz yumamayız. Özellikle İstanbul, Ankara’da inen esnafın cam çerçevesi, duraklar, kamu araçları vatandaşımızın araçları. Bunlar yakıp yıkılırken bunlarda gerçek anlamda insani duygu var mı? Bunlarda bir vatanseverlik olabilir mi? Elinde molotofla saldıranlara biz insan nazarı ile bakabilir miyiz? Ekonomimiz 10,5 yılda bire üç büyüdü. Devletin borçlanma faizi yüzde 63’ten tek haneye düştü. Yolsuzluğu biz gündemimizden düşürdük.
AHİLER DESTEK VERSİN
Ahilerin çözüm sürecinde en önde olmalarını beklerdik, Doğu, Güneydoğu’dan acı haberler almıyoruz. Ocaklara ateş düşmüyor. Kepenk kapatılmıyor, esnaf huzur içerisinde kepenk açıp kapatıyor. Bu süreci daha ileri götürüp kalıcı hale getirmek boynumuzun borcu. Ahilerimize bu süreçte daha fazla sorumluluk yüklenmelidir, Çözüm Sürecinde esnaf örgütlerimizden daha fazla çaba bekliyoruz.”
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa25 Temmuz 2013 16:10

    Allah'tan korkmayanların Başbakanı ALLAH'la korkutması ne garip!

  • semih25 Temmuz 2013 13:09

    tencere vetavadan beter her akşam kafa şişiriyorsun ramazan bile demiyorsun sus artık.

  • :)24 Temmuz 2013 07:46

    1-bir yanda yeşil alan parkı yıkıp, dev avm(alışverş merkesi) kurmak isteyenler ? 2-diğer yanda, yok avm beton olmasın,yeşil park alanı kalsın diyenler... sonuç: büyük avm ler esnaf dostu çıktı, :)) haha

  • vatandaş24 Temmuz 2013 03:51

    10 15 senedır hukumet devrılecek vay efendım darbe olacak yok boyle bır şey hepsı hayel

  • gokhan24 Temmuz 2013 01:31

    yolsuzluğu gündemlerinden düşürmüş?sen ancak cahil insanları kandırırsın.hesap günü herkes hesap verecek...haram olsun

  • gokhan24 Temmuz 2013 01:28

    yolsuzluğun

  • Neyüzlen bakacaksınız.24 Temmuz 2013 00:08

    Sizler kendicebinizi doldurmayı düşünürkengeride kalan vede geçimsıkıntısı içinde olan vatandaşlarınızı ne yazıkki unuttunuzşimdide kalkmış laf ebeliği yapıyorsunuz.buülkenin milletinde geçimderdi olduktan sonra onlarınkarşısına kimçıksa dayanamaz. eski hükümetler dede buna benzer olaylar olmuştu,şimdisoruyorum sayın başbakansenin malvarlığın aldı başını gitti fakir gene sayenizde dahada yoksullaştı geçimderdine düştü hanisen vaad vermiştin seçimlrden önce alttabakadaki insanlara ve orta keside yaşana insanlara rahat vede huzurlu bir yaşam vede geçine bilecek para verceğizdedinde ne oldu.gittin hiçişeyaramayan insanlara maaşlar bağladın demiyorsunki bu ülkede çelşıpta emekli olan insanlarımız varönce bunların haklarını onlara verlim bu ülkede esas vergiyi asgariücretlen çalışandan alıyorsun,ve bunun üstüne üstlük birçok kanun çıkartarak sadece bir oy uğruna birçokkişilere maaşlar nağladın peki yarın KIAYAMET GÜNÜ sen allaha ne cevap vereceksin benden helallik alamazsın hakkım sizlere HARAMOLSUN.