BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaATM & POS TerminalleriEsnaf maç bileti de satacak----

Esnaf maç bileti de satacak

Esnaf maç bileti de satacak
01 Ekim 2013 - 06:35 www.finansgundem.com

Şekerbank’ın ‘Açık POS’u 500 adete ulaştı

Geçtiğimiz Eylül ayında esnafa sunulan hizmet için Şekerbank yılsonunda 4 bin 500 adete ulaşmayı hedefliyor. Hürriyet'in haberine göre, ulusal çapta faaliyet gösteren tedarikçilerle önümüzdeki günlerde anlaşma yapacak Şekerbank bu sayede esnafa bir hipermarket gibi özel kampanya ve indirimler gerçekleştirme imkanı sağlayacak. Hayata geçirilecek yeni uygulamalarla Açık POS üzerinden mahalle bakallarında otobüs ve maç bileti almak da mümkün olacak.
35 FARKLI ÜRÜN
Kırşehir’de 26. Ahilik Haftası etkinliklerine katılan Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin “Esnafa Kapımız Açık” konsepti ile esnafa 35 farklı ürün sunduklarını belirtirken, “20 bin esnaf, çiftçi ve mikro işletmeyi ilk kez bankacılıkla tanıştırdık. Toplam 122 milyon Euro kredi kullandırdık.  Türkiye’de 1.5 milyon kayıtlı esnaf var. Yüzde 45’i bankacılıkla tanışmamış. Toplam kredi portföyümüzün yüzde 15’i esnafa ayrıldı” dedi. Uluşahin bilançolarındaki 700 milyon dolara yakın kaynağın yüzde 58’ini esnaf ve mikro işletmeler için ayırdıklarını kaydetti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)