BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski FBI Direktörü: Trump'ın beraat şansı sıfır----

Eski FBI Direktörü: Trump'ın beraat şansı sıfır

Eski FBI Direktörü: Trump'ın beraat şansı sıfır
24 Mayıs 2024 - 14:14 www.finansgundem.com

Eski FBI Direktörü James Comey, Donald Trump'ın sus payı davasından beraat şansı sıfır olduğunu, Manhattan Bölge Savcılığı'nın Trump'ı mahkum etme hususunda "ezici bir şansa" sahip olduğunu belirtti

Eski FBI Direktörü James Comey, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'taki sus payı davasında jüri tarafından beraat ettirilme ihtimalinin "sıfır" olduğunu söyledi.

2013'ten 2017'ye kadar FBI Direktörü olarak görev yapan Comey, savcıların iddialarını kanıtlamak için belgeler, çekler, telefon görüşmeleri, mesajlar ve Trump'ın sözleri gibi kanıtları bir araya getirerek "çok güçlü bir dolaylı kanıtlara dayalı dava" oluşturduklarını söyledi.

"Beraat etmesi için hiç şans yok"

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Comey çarşamba günü NewsNation sunucusu Dan Abrams'a verdiği röportajda, "Mahkumiyet için ezici bir şans ve jürinin karar çoğunluğunu sağlayamaması için kayda değer ama çok daha küçük bir şans var; beraat etmesi için hiç şans yok" dedi.

Haftalar boyunca 20 farklı tanığın ifade vermesinin ardından pazartesi günü eski Başkan aleyhindeki davada delil sunumu tamamlandı. 

Comey, "En azından benim pek çok davaya bakma deneyimime göre bu dolaylı kanıtlara dayalı dava, jüri için çok ama çok güçlü etkiye sahip" diye ekledi.

Comey'nin geçen sene iddianame açıklandığındaki davayla ilgili düşünceleriyle şu anki tahmini arasında kayda değer bir farklılık var.

Beyaz Saray'dan Trump'a "Gestapo" tepkisi

 

Trump'ın 'sus payı' davasında karar çıktı

 

Trump'un avukatından garip savunma

 

Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı

 

Trump'ın 'sus payı' davası başlıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)