BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakEsenyurt'ta yıkım başladı----

Esenyurt'ta yıkım başladı

Esenyurt'ta yıkım başladı
08 Mart 2013 - 23:16 www.finansgundem.com

Esenyurt'taki konut sorunu bitmiyor. Şimdi de bir firma yaptığı bloğu yıkmaya başladı

ESENYURT’ta bir inşaat firmasına ait 15 katlı bir blok, başkasının arazisine yapıldığı gerekçesiyle yıkılmaya başlandı. Aynı bloğun bir tarafı yıkılırken diğer tarafında ise mantolama işlemleri devam ediyor.
Adile Naşit Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaat firmasının yaptığı bloklarda aynı anda hem yıkım hem inşaat devam ediyor.
Dış cephe inşaatı tamamlanan dairelerin bulunduğu A3 Blok’un, başka bir kişinin arazisine yapıldığı iddia edildi. Arazi sahibiyle yaşanan anlaşmazlığın ardından yıkıma karar verildi. Bunun üzerine 15 katlı binanın A3 Blok kısmında yıkım başladı. Yıkımlar en üst kata çıkarılan iş makinası aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Yıkım sırasında oluşan toz bulutları da oluştu. Yıkımın yapıldığı A3 Bloğun yapışık olduğu aynı binanın diğer bloğunda ise mantolama işlemleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Bloğun yarısının yıkımı tamamlandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)