BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiEsas Holding'in yatırımı gayrimenkul----

Esas Holding'in yatırımı gayrimenkul

Esas Holding'in yatırımı gayrimenkul
29 Nisan 2013 - 13:46 www.finansgundem.com

Ali Sabancı Pegasus’un Cuma günkü halka arzının ardından ilk kez röportaj verdi

Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı Finans Cafe programında Melda Yücel Kocalp’in sorularını yanıtladı. Ali Sabancı, yatırımcı ve iş adamı olarak yeni sektörler yaratan insanları takip ettiğini söyledi.
Sabancı, “Türkiye’de Hüsnü Özyeğin'ler, Ferit Şahenk'ler, Mehmet Emin Karamehmet'ler. Böyle insanlar var. Ama ben herhangi bir işi Ali ile sınırlamak istemiyorum. Benimle birlikte diğer insanları da takip ediyorum. Daha önce de dedim egom hep olacak ama hep arka cebimde olacak” diye konuştu.
İŞTEN ÇOK İNSANA YATIRIM YAPIYORUM
Sabancı kendisinin işten çok insana yatırım yaptığını söyledi:

“İşten çok insana yatırım yapıyorum. Bu yüzden çok iyi bir networküm olması gerekiyor. Bugün Ali olarak nereye yatırım yapıyorum derseniz. Şu anda San Diego’da sağlık işine yatırım yaptım. Çok güvendiğim insanların bana teklif etmesiyle girdim. Çok güvendiğim insanlar olduğundan sağlık sektörüne girdim ABD’de. Ama öyle bir sektör oldu ki ABD Başkanı Barack Obama bile ulusa seslenişte bu sektörden bahsetti. Şirketle ilgili üç dört cümle söyleyemem ama oradaki insanlara güveniyorum. Türkiye’de teknolojiye yatırım yapıyorum. Kadrolu yatırımcıyım ben. Bir çağrı merkezi yatırımının ortağıyım. Ama en nihayetinde insanlara yatırım yapıyorum” dedi.
ESAS HOLDİNG’İN ASIL YATIRIMI GAYRİMENKULE
Gayrimenkule yatırım yaptığına işaret eden Sabancı, “Daha çok gayrimenküle yatırım yapıyorum. Ama Manhattan’da rezidanslara yatırım yapıyorum. Temelde Esas Holding bazındaki gayrimenkul yatırımlarını izliyoruz. Esas Holding’in asıl gündemi gayrimenkul, Pegasus değil aslında.
KÜÇÜK OĞLUM GÖLE DÜŞTÜ
Pegasus’un Cuma günkü halka arzının ardından ilk kez röportaj veren Sabancı Pegasus’un halka arzında gong töreninde tüm ailesi bu başarıyı paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Ailesinde Pegasus’un finansal işlerini yeni yeni anlaşıldığını söyleyen Sabancı, küçük oğlunun gong töreninden hemen önce göle düştüğünü söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)