BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaErtaş'tan flaş Turkcell açıklaması----

Ertaş'tan flaş Turkcell açıklaması

Ertaş'tan flaş Turkcell açıklaması
03 Eylül 2013 - 10:21 www.finansgundem.com

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, katıldığı toplantı sonrasında Turkcell yönetimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul'da İslamic Finance News tarafından düzenlenen roadshow toplantısı sonrasında katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Ertaş, Turkcell'e yakın zamanda iki yönetici daha atayacaklarını açıkladı.
TURKCELL DEFTERİ KAPANMADI
SPK Başkanı Ertaş, Turkcell yönetimindeki krizlere ilişkin, “SPK için Turkcell defteri kapanmadı. Biliyorsunuz Turkcell’de yönetim kurulunun ortakların kendileri tarafından seçilmesini arzu ediyoruz. Ancak şirket ortakları kanunun kendilerine verdiği yetkiyi yerine getiremediği için 5 yönetim kurulu üyesi atadık. İki tane daha boş yönetim kurulu üyeliği var. Bu boş üyelikler için de ortaklardan isim istedik. En kısa zaman içinde atayacağız. Ancak bizim atamalarımız geçici. Asıl sorun genel kurulun toplanamaması. Bu konuda da çalışmalar devam ediyor. Bunun gereğini yerine getirmek de ortaklara aittir” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)