BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErmenistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bir araya geldi----

Ermenistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bir araya geldi

Ermenistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bir araya geldi
13 Mart 2021 - 16:17 www.finansgundem.com

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan ile Başbakan Nikol Paşinyan'ın ülkedeki siyasi krize çözüm olarak erken parlameto seçimleri düzenleme olasılığını istişare ettiği belirtildi

Ermenistan Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Sarkisyan ve Paşinyan, ülkede bir süredir devam eden siyasi krize çözüm bulmak için bugün bir araya geldi.

Açıklamada, "Cumhurbaşkanı ve Başbakan, ülkedeki durumu ve siyasi krizi aşmanın yollarını istişare etti. Çözüm olarak, erken parlamento seçimleri düzenleme olasılığı ele alındı" dendi.
Mart başında başkent Erivan'da taraftarlarının düzenlediği mitingde konuşan Paşinyan, parlamenter sistemden yarı cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş konusunda ekim ayında bir referandum yapmayı planladıklarını duyurmuştu.

Erken parlamento seçimleri için sandığa gitmeye hazır olduklarını da söyleyen Paşinyan, "Eğer parlamenterler güçler, aralık ayında yaptığımız teklifi kabul ederse erken parlamento seçimleri düzenlemeye hazırız. Size ikinci bir fırsat veriyorum. Seçime gidelim ve halkın kimin istifasını istediğini görelim" diye konuşmuştu.

Ermenistan Cumhurbaşkanı hastaneye kaldırıldı

Paşinyan Genelkurmay Başkanı'nı görevden aldı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)