BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErman Toroğlu tek celsede boşandı----

Erman Toroğlu tek celsede boşandı

Erman Toroğlu tek celsede boşandı
29 Kasım 2017 - 08:53 www.finansgundem.com

FIFA kokartlı eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, lise yıllarında tanıştığı Şükran Toroğlu ile önceki hafta görülen tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Erman Toroğlu, geçen hafta şiddetli geçimsizlik nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu ve anlaşmalı boşanmak istediğini ifade etti. Erman Toroğlu ve Şükran Toroğlu, boşanma duruşmasına avukatlarıyla birlikte katıldı. İki çocuğu olan çift, ilk duruşmada anlaşmalı olarak ayrıldı. Boşanma protokolü kapsamında Erman Toroğlu’nun Şükran Toroğlu’na bazı taşınmazlar verdiği ve tazminat ödediği öğrenildi. 

Toroğlu 2011 yılında Mesut Yar'ın programında sorulan "Tek eşli misin?" sorusuna "Hayır değilim, hanım da biliyor da şu an biraz limoni bir durum var ortada. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bakıyorum da herkes oynuyor, alayı oynuyor. Mesela Ornella Muti’yi beğenirim." yanıtını vermişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)